Werken als technieker bij Cosijns Tech? Zo ziet je dag eruit!


Technieker – elektricien? ‘Dat klinkt als een uitdagende job’, denk je nu ontgetwijfeld. En je hebt gelijk. Techniekers bij Cosijns Tech worden voor hun harde werk dubbel en dik beloond. Zie je jezelf al rondtrekken met je eigen bestelwagen en tablet? Dan ben je bij Cosijns Tech aan het juiste adres. Kom terecht in ‘een hecht team met gedreven collega’s die samen uitzonderlijke projecten of herstellingen op diverse locaties realiseren! Naast een goede werksfeer zijn er nog tal van voordelen die je krijgt als technieker bij Cosijns Tech. Hoe een dag van een technieker eruit ziet, lees je hier: 

📱 Bij Cosijns Tech krijgt iedere ervaren elektricien/technieker/alarminstallateur zijn eigen tablet & bestelwagen voorzien van de nieuwste materialen. Op zijn tablet vindt hij ’s ochtends zijn order van die dag terug met alle nodige details. 

 

⏰ Starten doet hij om 7 uur ’s ochtends dan komt hij toe aan het magazijn van Cosijns Tech te Ninove. Vervolgens bespreekt hij de werkopdrachten van de dag met Bert. Na deze overlegsessie laadt hij zorgvuldig alle benodigde materialen in, van kabels tot een bewakingscamera. Afhankelijk van het werk zal er een extra technieker meegaan.


🚐 Indien al het benodigde materiaal al aanwezig is in de bestelwagen, kan de technieker meteen naar de werf vertrekken. Handig!


🗣️ Eens aangekomen op de werf, overloopt de technieker samen met de opdrachtgever de uit te voeren werken.

 

👷 Hierna begint de technieker aan zijn werken!


📝  Nadat de technieker alles correct en proper heeft uitgevoerd, maakt hij zijn werkbon op. Deze bon laat hij aftekenen door de opdrachtgever.


⛏️ De technieker rijdt naar het magazijn om materiaal en puin te lozen.Hierna kan hij napraten met collega’s over de uitgevoerde werken.


📧 Op het einde van de dag keert de technieker samen met zijn bestelwagen huiswaarts.


😌 Tevreden sluit de technieker zijn dag af, hij haalt voldoening uit zijn werk en is klaar voor morgen!

 

Cosijns Tech beloont je gretig voor je prestaties!

Als technieker bij Cosijns Tech kom je terecht in een familiebedrijf met leuke en gedreven collega’s. Je krijgt de kans om via opleidingen veel bij te leren. Door verschillende soorten werken uit te voeren, kan je jezelf ontplooien in verschillende domeinen. Heb je naast technieker ook interesse in toegangscontrole, brandalarm en elektriciteitswerken? Bij Cosijns Tech kan je alle verschillende aspecten van het beroep leren. Daarbij word je omringd door vakmensen die je bijstaan om samen ieder project optimaal uit te voeren. Bovenop de goede verloning en je eigen bestelwagen voor je woon- en werkverkeer, krijgt iedere werknemer bij Cosijns Tech zijn eigen tablet om orders op te volgen.

Een technieker…? Of technieker bij Cosijns Tech? Merk jij ook het verschil?

Solliciteer dan nu en wij maken je bestelwagen al klaar.

Contact

COSIJNS TECH bv

Onze specialisaties: