Oplaadpunten elektrische voertuigen

Wij bieden een complete reeks aan elektrische laadpunten voor thuis, bedrijf en openbaar terrein. De slimme charging stations zijn er in een grote variëteit aan laadvermogens en functionaliteiten. 

 
smappee wallbox
Onze laadpalen

Wij bieden een complete reeks oplaadpalen voor ieder gewest gebruik, van thuis tot op de zaak of parkeergarages. De elektrische oplaadpunten hebben ieder hun eigen kenmerkende eigenschappen waardoor er voor elke situatie en iedere gebruikerswens een optimaal laadstation is. Ook Split billing is mogelijk voor automatische facturatie naar het bedrijf/werkgever

smappee duo

Smappee

De laadpalen van de Smappee EV Line hebben een laadvermogen van 3,7 tot 22 kW per laadpunt (1- of 3-fase) en laadmodus 3 (IEC 61851) en zijn geschikt voor elke EV en elke elektrische installatie. Dankzij de optie voor vaste laadkabels (type 2) kan je meteen na aankomst starten met laden. Plug jouw wagen in, swipe met RFID of scan de QR-code om te starten met laden. Bovendien krijg je met de Smappee App real-time inzicht in jouw laadproces en -gegevens.

SNIGG

Elegante, hoogwaardige laadpalen voor elektrische wagens

Ontworpen en gebouwd in Belgïe

Voor een veilige en optimale laadervaring.

Leasing en renting is mogelijk voor bedrijven!

snigg one
split billing

Split billing

  • Facturatie van privé laden aan de werkgever en automatische terugbetaling aan de werknemer.

  • De laadkaarten van deze(linkse) laadpasproviders kunnen gebruikt worden. (bluecorner, evbox, justplugin, mobiflow, dats24, mobilityplus, newmotion, gabriëls, plugsurfing, …)

Offerte aanvragen

Contacteer ons

Vul hieronder uw gegevens in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk
×

Make an appointment and we’ll contact you.