Oplaadpunten elektrische voertuigen

Wij bieden een complete reeks aan elektrische laadpunten voor thuis, bedrijf en openbaar terrein. De slimme charging stations zijn er in een grote variëteit aan laadvermogens en functionaliteiten. 

 
smappee wallbox
Onze laadpalen

Wij bieden een complete reeks oplaadpalen voor ieder gewest gebruik, van thuis tot op de zaak of parkeergarages. De elektrische oplaadpunten hebben ieder hun eigen kenmerkende eigenschappen waardoor er voor elke situatie en iedere gebruikerswens een optimaal laadstation is.

alfen laadpaal

Alfen laadpalen

Alfen werkt al sinds 2008 aan de meest geavanceerde oplaadpalen voor iedere elektrische auto. Hun laadpalen zijn geproduceerd met Europese componenten van A-kwaliteit, getest en gekeurd door vooraanstaande automerken en onafhankelijke instanties, SIM-lock vrij en uitgerust met de laatste ontwikkelingen op het gebied van smart charging en connectiviteit.

Wallbox

Wallbox is een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het veranderen van de manier waarop de wereld energie gebruikt. Ze maken slimme oplaadsystemen die geavanceerde technologie combineren met uitstekend design en de communicatie tussen auto en lader via gebruiksvriendelijke apps beheren.

wallbox autolader
smappee duo

Smappee

De laadpalen van de Smappee EV Line hebben een laadvermogen van 3,7 tot 22 kW per laadpunt (1- of 3-fase) en laadmodus 3 (IEC 61851) en zijn geschikt voor elke EV en elke elektrische installatie. Dankzij de optie voor vaste laadkabels (type 2) kan je meteen na aankomst starten met laden. Plug jouw wagen in, swipe met RFID of scan de QR-code om te starten met laden. Bovendien krijg je met de Smappee App real-time inzicht in jouw laadproces en -gegevens.

Contacteer ons

Maak een afspraak met ons dan komen we de situatie bekijken.
×

Make an appointment and we’ll contact you.